Regisztráció, belépés

FIGYELEM!!!

A MAI NAPTÓL EGY ÚJ HONLAPOT INDÍTOTTAM, IGAZ EGYENLŐRE CSAK TESZTÜZEMMÓDBAN! INDOKLÁSOM A KÖVETKEZŐ: A HONLAP SOKKAL TÖBB LEHETŐSÉGET REJT MAGÁBAN, MINT A JELENLEGI. PROFIBB CHAT, FÓRUM,STB. ÉPPEN EZÉRT ARRA KÉRLEK BENNETEKET, GYERTEK ÉS LÁTOGASSÁTOK MEG AZ ÚJ HELYET!

Cím:

www.pocaklako.sokoldal.hu

Bejelentkezési adatok - (Belépés tagoknak >>>)

E-mail cím:
Ide küldjük az aktiváló levelet és minden értesítőt.
Jelszó:
Jelszó ismét:

Teljes neved:
Chat becenév:
Fórum becenév:

További adatok (nem kötelező)

Születési év:
Lakhely (város):

Elfogadom a felhasználási feltétekelet

Regisztráció menete:


Az űrlap elküldése után a megadott e-mail címre egy aktíváló levelet küldünk. A levélben részletesen leírjuk az aktíválás folyamatát.

Adatvédelem, felhasználási feltételek


A regisztráció elküldésével Ön hozzájárul, hogy a megadott adatokat adatbázisban tároljuk és a tárolt adatok alapján értesítő leveleket küldjünk Önöknek. Ezek a levelek ajánlatokat is tartalmazhatnak, így a törvény értelmében reklámleveleknek minősülnek, ezért szükséges hozzájárulásuk.
Amennyiben a későbbiekben le szeretne iratkozni, azzal törli az összes adatát.
A regisztrációval elfogadja a felhasználói feltételeket.
Az oldalon Ön által létrehozott tartalmakért felelősséggel tartozik. Ezen tartalmak nem sérthetik más személy jogait, nem tartalmazhatnak szerzői jogvédett tartalmakat.
Ezen kívül tilos minden olyan tartalom létrehozása amit törvény tilt vagy más embereket sérthet.
Beleegyezik abba, hogy az oldal üzemeltetője, vagy az üzemeltető által megbízott személyek (moderátorok) az irányelveket megsértőket végérvényesen kitiltsák, adataikat töröljék.
Az oldal üzemeltető a felhasználók által létrehozott tartalmakért semmilyen felelősséget nem vállal.

Az adatokat a WebGeneral Technology Kft tárolja, de egyes weblapokra történő feliratkozás esetében az adott weblap tulajdonosa is láthat belőle részleges vagy teljes adatokat. Ilyen például az egyes fórumokra, chat-ekre történő belépés, klubbokhoz csatlakozás.
Lehetőség van az egyes weblapok feliratkozásait törölni így regisztrációd megmarad, de az adott weblap tulajdonosa adataid nem láthatja.

Továbbadás harmadik személynek


A regisztráció kitöltésével és elküldésével hozzájárulsz, hogy az általad kért a WebGeneral Technology technikai eszközein tárolt és üzemeltetett weblapok létrehozói láthassák személyes adataid egy részét.
Például neved, címedből a települést, e-mail címed, fórum, chat beceneved. A honlap létrehozókat köteleztük arra, hogy ezen adatokat ne tárolhassák, ne küldhessenek reklám leveleket és ne hozhassák nyilvánosságra. Cégünk mindent megtesz azért, hogy ezt be is tartsák, de felelősséget nem tudunk vállalni érte.
Amennyiben olyat tapasztalsz, hogy adataiddal visszaélnek vagy erre kísérletet tesznek kérjük jelezd, hogy a szükséges lépéseket megtehessük.


Hozzáférés, módosítás

Amennyiben adataidba betekintést szeretnél kapni vagy módosítani úgy az info@webgeneral.hu címre írt levéllel teheted meg.
Az adatok törlését is az info@webgeneral.hu címre írt levéllel kezdeményezheted.

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó: