Görbevezető programok

Görbevezető programok

E menüpont alatt szeretnék nektek néhány egyszerűen használható görbevezetőt ajánlani. Csak is olyanokat, amelyeket én is kipróbáltam és tapasztalataimat meg szeretném veletek osztani.

Fertility friend

http://www.fertilityfriend.com

 

Ez angol nyelvű program könnyen használható, megbízható. Mindig nagy pontossággal jelöli az ovulációt és az alaphőmérsékletet.

TCOYF

http://www.tcoyf.com

 

A szintén angol nyelvű program hátránya, hogy kissé lassú. De a türelmesebb emberek nyugodtan használhatják pontossága miatt. Bár néha előfordul, hogy a coverline-t nem a pontos helyére húzza, de a várható ovulációt előre jelzi, s utólagosan is pontosan mutatja.

Hirdetés:


Urbia

www.urbia.de

 

Német nyelvű görbevezető. A lehetséges termékeny napokat rózsaszínnel jelöli. Pontosan határozza meg az ovuláció napját és az alaphőt. Ha a hőnk fentmarad HCG teszt elvégzésére is javaslatot teszt.

Ciklus

www.ciklus.hu

 

Az egyetlen általam ismert magyar nyelvű program. Véleményem róla, hogy aki nem boldogul az idegen nyelvű programokkal használja nyugodtan, de nem elég megbizható az ovuláció napjának és ezáltal az átlaghőmérséklet meghatározásában. Ezért némi szakértelmet, ellenőrzést, felülbírálatot igényel.

Oszd meg!

Add a Twitter-hez Add a Facebook-hoz Add a Startlaphoz Add az iWiW-hez Add a Google Reader-hez

Játék Androidra

Közösség

Belépés

E-mail cím:
Jelszó: